Coffeein Menü
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft feletti megrendelés esetén

Nagykereskedelem

  Tanácsra van szüksége?

  Kövessen minket

  Hogyan válasszon megfelelő kávét

  Pörkölőnk kávés választéka meglehetősen gazdag. Több tucat kávét talál, sokféle ízzel, különböző fajtákkal és pörkölési típusokkal, árnyalatokkal. A megfelelő kávé kiválasztása problémát jelenthet egy átlagos kávéfogyasztó számára. Hogy ne kelljen a véletlenre bíznia és „zsákba macskát” vásárolnia, elkészítettük Önnek ezt az útmutatót.

  Ennek köszönhetően megkönnyítjük a kávéválasztást az Ön ízlésének megfelelően, és garantáljuk, hogy minden tőlünk vásárolt kávét élvezni fog. Vágjunk bele!

   

  Milyen ízeket keres a kávéban?

  Csokoládés-diós ízek

  Szuper, Ön a mi emberünk! Mi is ezt a kategóriát szeretjük a leginkább, mivel szeretjük a kávé keserűségét, de szeretjük az igazán finom gyümölcsös utóízét is (ne aggódjon, ezek a kávék NEM savanyúak).  Pörkölőnknél ez a kávékategória a legkeresettebb, mivel nálunk ez a pörkölési módszer a legkifinomultabb. Az e-shopon sötét pörkölés vagy full city pörkölés megnevezések alatt találhatóak. Az így felcímkézett kávé a legjobb az eszpresszóhoz, és ezzel a jelöléssel biztos lehet benne, hogy csokisabb ízű lesz a kávé, minimális savtartalommal/savanyúsággal. Melyek ezek a kávék és melyiket tudjuk ajánlani?

  Espresso (automata kávéfőző): Italy, Elite, Nicaragua, Honduras, Peru, Pápua, Guatemala, Brazília, Costa Rica

  Espresso (karos kávéfőző): az összes fent említett kávé + Moderna, Columbia

  Moka pot (kotyogó): Pápua, Kenya, Etiópia és az összes SÖTÉT pörkölésű specialty grade kávé

  Ezen a linken megtekintheti az összes eszpresszóhoz alkalmas sötétre pörkölt kávét. Ha több sötét pörkölésű kávét szeretne megkóstolni, próbálja ki a 100g-os kávékat tartalmazó degusztációs szettek valamelyikét.

  Gyümölcsös, édes és lédús ízek

  Biztosan tudja, hogy a kávé gyümölcs, ezért a kávé gyümölcsössége (savassága) normális, sőt kívánatos. Az ebbe a kategóriába tartozó kávékat light roast vagy city roast-nak nevezzük az e-shopon. Világos pörkölésnél jönnek felszínre leginkább a kávé ízjegyei. A babot a legédesebbé/leggyümölcsösebbé karamellizáljuk, és minden így pörkölt kávé egyedi ízű lesz. A probléma az, hogy ha valaki egész életében túlpörkölt kávét ivott, akkor a világosra pörkölt kávék hatalmas sokkot okoznak, és persze csak savanyúságot érez.

  Ezeket a kávékat nem ajánljuk automata gépekhez, mivel az eszpresszókávé elkészítése igényesebb, és az automata gépek nem képesek kihozni az így pörkölt babból a teljes ízélményt. Ezeket a kávékat akkor ajánljuk, ha alternatív módszerekkel készít kávét, mint például: V60, chemex, aeropress, french press, vagy akár moka pot.

  Ezen a linken megtekintheti az összes világosan pörkölt kávét.

   

   

  Copyright © 2011 - 2024 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
  E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

  Regisztráljon és vásároljon kedvezménnyel!

  Regisztrálok!