Menü
Ingyenes kézbesítés 10000 Ft feletti megrendelés esetén

Személyes adatok kezelése

Adatkezelő neve: COFFEEIN Slovensko s.r.o.

Adatkezelő címe: 93601 Ipolyság, Vajanského utca 12. Szlovákia

Adatkezelő e-mail címe: info@coffeein.hu 

Adatkezelő telefonszáma: +36/70 213 7773

Adatkezelő EUadószáma:SK2024003619 

/ továbbiakban mint Adatkezelő/ 

Adatkezelési tájékoztató célja: 

A tájékoztató célja, hogy rögzítse a COFFEEIN Slovensko s.r.o. által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és adatvédelmi és adatkezelési politikáját. Az adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió rendeletében /GDPR/ meghatározott elvárásoknak. 

Az adatvédelmi tájékoztató elérhető a www.coffeein.hu weboldalán. 

Figyelembe véve a meghozott intézkedéseket, szigorú szabályokat követünk annak meghatározásában, hogy cégünk melyik alkalmazottja férhet hozzá a személyes adataihoz és melyik személyes adatát dolgozhatja fel. A személyes adatokhoz továbbá a szerződéses feleinknek, mindenekelőtt IT szolgáltatást nyújtó cégnek, program szolgáltatásoknak, webáruház kezelőinek és a számlázási osztálynak van hozzáférése. Például érthetünk ezalatt külső társaságokat, amelyek a mi rendszereinket tartják karban vagy más szolgáltatásokat, amelyek biztosítják cégünk rendes működését(pl.futárszolgálat) és a személyes adatok feldolgozását. E személyekkel a személyes adatok feldolgozásáról szerződést kötöttünk, mely a személyes adatok védelmére vonatkozó szigorú szabályok betartására kötelezi őket, ideértve a titoktartást is, hogy megfeleljen a Európai Únióban érvényes törvényi előírásoknak megfelelő legmagasabb szintű jogi követelményeknek.


Vásárlóink adatai többféle módon kerülhetnek a birtokunkba: 

Személyes adatok megrendelés, hírlevélre történő feliratkozás és az oldalunkon történő regisztráció során kerülnek birtokunkba, és akövetkező személyes adatokat dolgozzuk fel:

Azonosítási adatok, amelyek alatt  nevet, vezetéknevet, jelszavat, felhasználónevet értünk.

Kapcsolati adatok, a kapcsolati adatok közé az e-mail, telefonszám és cím tartozik.

A rendelés adatai, ide a nálunk tett megrendelések információi tartoznak.

Tranzakciós adatok, áruinkért, termékeinkért fizetett információkat tartalmazza.


A megrendeléssel és a számlázással kapcsolatos kezelt adatok köre: 

-név, cím, e-mail cím, telefonszám 

Az adatkezelés időtartama: 

A kiállított számlákat a számla kiállításától számított10 évig meg kell őrizni. 

Ha a terméket nem a vásárló viszi, illetve szállítja el, akkor futárszolgálatot veszünk igénybe. 

Az áruszállításhoz kapcsolódó adatkezelés 

Az áruszállítás esetében az adatkezelés célja az, hogy a megrendelt árut az Ön igényéhez alkalmazkodva szerződéses partnerünk közreműködésével kiszállítsuk az Ön számára. 

A kezelt adatok köre: 

-név, cím, e-mail cím, telefonszám. 

Az Adatkezelő és az adatfeldolgozó / futárcég/ az adatokat a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezeli. 

A hírlevél-küldéssel kapcsolatos adatkezelés 

Abban az esetben történik, ha Ön engedélyt ad arra, hogy információt, hírlevelet küldjünk melyben értesülhet a legfrissebb és legjobb ajánlatainkról, akcióinkról, újdonságainkról.

A kezelt adatok köre: 

-név, cím, e-mail cím, telefonszám. 

Az adatkezelés időtartama az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tart.

A regisztrációval együtt járó adatkezelés 

Amennyiben Ön regisztrál oldalunkon, hogy igénybe vegye klubtagi kedvezményünket és ne keljen kitöltenie következő rendeléseinél a számlázási és szállítási adatait (kényelmesebb vásárlás).Továbbá, hogy elsőként értesüljön legfrissebb és legjobb ajánlatainkról, akcióinkról, újdonságainkról hírlevél formájában.

A kezelt adatok köre: 

-név, cím, e-mail cím, telefonszám,

Az adatkezelés időtartama az Ön hozzájárulásának visszavonásáig tart.

A Cooki e-k használatával kapcsolatos tájékoztatás 

Mi a süti (ún. „Cookie”)? 

A süti (ún. „cookie”, továbbiakban: „Süti”) olyan adatcsomag, amelyet a megtekintett weboldalak helyeznek el a számítógépére. A Sütik számos funkcióval rendelkeznek, így többek között a felhasználók által megjelölt preferenciák és információk, felhasználói szokások eltárolására szolgálnak. A Sütik információt gyűjtenek, megjegyzik a felhasználói beállításokat, ez által lehetőséget adnak a felhasználói élmény növelésére. A Süti használatát a böngészőn belül Ön bármikor beállíthatja, amelynek módja a böngésző Súgó részében fellelhető. 

Miért használunk Sütiket? 

Weboldalunk Sütiket használ, amelynek célja 

  • látogató beállításainak, használati szokásainak (pl. honlapon töltött idő) rögzítésével az oldalon való navigáció, és ezáltal a honlap használatának megkönnyítése,

  • weboldalunk fejlesztése,

  • ügyfél és felhasználói élmény növelése,

  • statisztikák gyűjtése a személyre szabott weboldal használat érdekében,

  • célzott hirdetések elhelyezése a felhasználók számára.

A Cooki e-k használatával kapcsolatos tájékoztatás 

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. A cookie betűből és számokból álló információcsomag, amit honlapunk az Ön böngészőjének küld el azzal a céllal, hogy elmentse bizonyos beállításait, megkönnyítse a honlapunk használatát és közreműködik abban, hogy néhány releváns, statisztikai jellegű információt gyűjtsünk a látogatóinkról. A Cooki e-k (sütik) nem tartalmaznak személyes információkat, és nem alkalmasak az egyéni felhasználó azonosítására. A Cooki e-k (sütik) gyakran olyan egyéni azonosítót tartalmaznak - egy titkos, véletlenül generált számsort - amelyet az Ön eszköze tárol. 

Néhány cookie (süti) a honlap bezárása után megszűnik, néhány pedig hosszabb időre tárolásra kerül számítógépén. 

Amennyiben Ön nem fogadja el a Cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára. Amennyiben meg szeretné változtatni a sütik beállításait erre a linkre kattintva megteheti. A sütik használatának elkerülése érdekében a weboldal felkeresése előtt el kell indítania a Privát böngészés funkciót a böngészőjében. Ebben az esetben előfordulhat, hogy a weboldal egyes részei nem jelennek meg megfelelően, böngészés körülményesebb lesz, és nem az az igényeinek megfelelő tartalom jelenik meg az oldalon.


Az adatkezelés során Önt megillető jogok 

Az Ön személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos jogait az alábbi e-mail címen érvényesítheti: info@coffeein.hu.

  • a tájékoztatáshoz való jog,-az adatkezelés időtartamán belül tájékoztatást kérhet az Adatkezelőtől a személyes adatai kezeléséről. Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül írásban, közérthető formában tájékoztatja Önt a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá – amennyiben az adatok továbbítására is sor került – arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. 


  • az adatok helyesbítéséhez való jog, - az adatkezelés időtartamán belül kérheti, hogy az Adatkezelő a személyes adatait helyesbítse. A kérésének az Adatkezelő legkésőbb 15 napon belül eleget tesz.


  • az adatok törléséhez való jog,- lehetősége van a személyes adatainak törlését kérni, amelynek az Adatkezelő legkésőbb 15 napon belül eleget tesz. A törlés joga nem terjed ki arra, ha az Adatkezelő törvény kötelezi az adatok további tárolására. 


  • az adatok zárolásához való jog, - kérheti, hogy az Adatkezelő zárolja a személyes adatot, ha az adatok végleges törlés sértené az érintett jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az a cél, amely a személyes adat törlését kizárta.


  • a tiltakozás joga- ha a személyes adatok kezelése vagy továbbítása kizárólag az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez vagy az Adatkezelő, adatátvevő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve kötelező adatkezelés esetén vagy ha a személyes adat felhasználása vagy továbbítása – az Ön hozzájárulása nélkül – közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik.

Jogorvoslati lehetőségek 

Amennyiben Ön szerint az Adatkezelő megsértette valamely, az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezést, vagy nem teljesítette valamely kérelmét, akkor vélelmezett jogellenes adatkezelés megszüntetése érdekében vizsgálati eljárását kezdeményezhet a Szlovák Köztársaság Személyes Adatvédelmi Hivatalában, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Szlovák Köztársaság székhellyel, adószám: 36064220, tel.: +421/2/3231 3220 és https://dataprotection.gov.sk/uoou/weboldalon, vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu).


Copyright © 2011 - 2022 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

FEKETE NOVEMBER