Coffeein Menü
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft feletti megrendelés esetén

Nagykereskedelem

  Tanácsra van szüksége?

  Kövessen minket

  Rólunk

  A COFFEEIN 2011-ben indult olasz kávéval foglalkozó e-shopként. Folyamatosan gyűjtöttük a kávéval kapcsolatos ismereteket, tapasztalatokat szereztünk, míg aztán 2015-ben megnyitottuk ipolysági kávépörköldénket. Ma a COFFEEIN egy modern, harmadik hullámos, minőségi kávét feldolgozó pörkölde. Kávé iránti szenvedélyünk határtalan, reméljük, hogy a munkánkba fektetett lelkesedés minden elfogyasztott kortyból érződik majd.

  KÖZÖSEN ALKOTJUK COFFEEINT

  Az elmúlt 11 év alatt sikerült megnyernünk magunknak olyan kávéimádókat, akiknek ízlik a minőségi kávé és az általunk alkalmazott pörkölési mód, amely védjegyünkké vált. Klubunk folyamatosan bővül, ezért képesek vagyunk fejlődni, érdekesebbnél érdekesebb kávékat vásárolunk a világ minden tájáról. Kávépörkölőnkben évente több mint negyven, a világ különböző részein élő kistermelőtől származó specialty kávé fordul meg, a kávétermesztés top 5%-át képviselve.

  MINDEN CSOMAG KÁVÉBAN EGY TÖRTÉNET REJLIK

  Közösen fedezzük fel nemcsak az új kávék lenyűgöző ízeit, hanem azoknak az embereknek a történetét is, akik a kávé mögött állnak. Kínálatunk számos kávéja direct trade együttműködésből származik, vagyis közvetlenül olyan termelőtől vásároljuk, akit személyesen is jól ismerünk és fel is keresünk. Így még inkább megismerjük a kávétermelés- és feldolgozás részleteit, és ezeket az ismereteket felhasználjuk a pörkölésnél is. A kávé végtelen számú ízélményt rejt magában, ezért nagyon örülünk, ha épp velünk kezdi felfedezni ezt a világot.

  Coffeein tím

  Peter SzaboSzabó Péter
  barista, tulajdonos, cégvezető

   

  A COFFEEINT 2011-ben fiatal srácként alapítottam. Álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer minőségi kávét feldolgozó pörköldévé növi ki magát. Fő feladatom a portfóliónkban szereplő kávék kiválasztása. Évente több száz kávémintát kóstolok meg, majd a legjobbakat besorolom e-shopunk kínálatába.

   

  Szabolcs Gagyor Gágyor Szabolcs
  kávépörkölő

   

  Szabolcs 2015, vagyis ipolysági pörköldénk megnyitása óta pörköli a kávét. Az évek folyamán több tonna kávé ment át a kezei között, érzi és érti a kávészemeket. Ő a mi "ezermesterünk", a pörkölde bútorainak és polcainak nagy részét ő készítette. Bármi mondja is fel a szolgálatot, Szabolcs kezében mindig ott a megfelelő szerszám.

   

  Kitti Gocsova Gócs Kitti
  logisztika, csomagolás

   

  Kitti szintén a kezdetek óta csapatunk része. A lányból, aki egyáltalán nem fogyasztott kávét, és nem is tudott róla semmit, mára kávéimádó lett, aki eszpresszót és filterkávét is iszik. Az e-shopba érkező megrendeléseket intézi, feladata a csomagolás a megrendelések teljesítése. Rendkívül kreatív, a közösségi oldalainkon látható fényképek és videók nagy része tőle származik.

   

  Tomas Kiss Kiss Tamás
  logisztika, csomagolás

   

  Tomi pörköldénk legelső munkatársa. Mikor 2013-ban Nyitrán megnyitottuk kis kávéboltunkat (mely a mai napig üzemel), brigádmunkát végzett. Már akkor besegített a kávé csomagolásában és a megrendelések intézésében. 2016-ban csatlakozott ipolysági csapatunkhoz, azóta a COFFEEIN szerves része. Tomi mindig tudja, mit hol talál. Raktárrendszert vezetett be, melynek köszönhetően minden áttekinthető.

   

  Csilla Toth Tóth Csilla
  logisztika, csomagolás

   

  Csilla is régóta csapattag, 2018-ban csatlakozott hozzánk, és azóta állandó munkatársunk. Régebben ő sem fogyasztott kávét, de a pörköldében végzett munka során rájött, hogy ez milyen nagyszerű élmény lehet. Mivel van egy ruhaboltja is, remek tapasztalatokkal rendelkezik a multitasking és az időgazdálkodás terén. Nagy érdeme van abban, hogy minden megrendelést 24 órán belül teljesítünk.

   

  Andras Pal Pál András
  coffeein.hu

   

  Andrásnak van egy szuperképessége, mégpedig a koffeinnal szembeni immunitás. Bármilyen mennyiségű eszpresszót vagy filterkávét iszik, nem befolyásolja az állapotát. Csapatunk tagjaként a coffeein.hu ügyeit intézi. Egyúttal az ügyféltámogatás is az ő reszortja, ezért bátran forduljanak hozzá :)

   

  SZABADÚSZÓK

  Számos olyan szabadúszóval, magánválallkozóval vagyunk kapcsolatban, akik ugyan nem dolgoznak közvetlenül a pörköldében, de szoros együttműködésben állunk, és ők is a COFFEEIN csapatához tartoznak.

  KÁVÉNK MINŐSÉGE ÉS PÖRKÖLÉSI ÁRNYALATA

  A kávét minőségi kávéval foglalkozó beszállítóktól, direct trade partnereinktől, vagyis kistermelőktől és közvetítőkön keresztül vásároljuk. Kizárólag friss szürettel (current crop) dolgozunk, a legérdekesebb és legjobb minőségi kávék specialty grade-ként kerülnek be kínálatunkba.

  Kávépörkölési stílusunkat és kézjegyünket 8 évig fejlesztettük. Kávéinkat általában Full City Roast szinten pörköljük, ami közepesen sötét pörkölést jelent a 2.reccsenés kapujában. A végeredmény nem égett, olajos és keserű, hanem erőteljes csokoládéízzel rendelkezik. Savassága háttérbe szorul, de némiképp még érződik.

  A specialty grade kávékat filterkávéra világosra (city roast), eszpresszókávéra pedig sötétre (full city) pörköljük.

  LOGÓNK TÖRTÉNETE

  Egyszer láttam a televízióban egy afrikai kávé rituálét. Gimbi falucska őslakosai leszüretelték a kávét a közeli cserjékről, megtisztították, serpenyőben megpörkölték, megőrölték, majd a belőle készült italt kortyolgatták. Eközben a sámán elmesélte, hogyan került a kávé a falujukba.

  Mikor egy Khaldi nevű pásztor "felfedezte" a kávét Kaffa tartományban, az energiát adó bogyó híre elterjedt egész Afrikában. Gimbi falu tanácsa úgy döntött, falujukban is szeretnék termeszteni. Ezért elküldtek egy kisfiút, szerezzen egy magot, amit elültethetnek.

  Egy éves vándorlás és kalandok után a fiú visszatért falujába a kávécserje magjával, amelyet azonnal el is ültettek. A COFFEEIN logója a kávé után vándorló kisfiút ábrázolja. A számunkra ismeretlen fiúcska és az ő vándorútja a mi talizmánunk, hiszen ugyanilyen elszántsággal szeretnénk elhozni Önöknek a legjobb kávékat.

  Miért érdemes nálunk vásárolni

  Copyright © 2011 - 2024 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
  E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

  Regisztráljon és vásároljon kedvezménnyel!

  Regisztrálok!