Coffeein Menü
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft feletti megrendelés esetén
← vissza

Costa Rica Tarrazu (200g arabica szemes kávé)

Legnépszerűbb

Ízében a friss trópusi gyümölcsök édes tónusai dominálnak tejcsokoládéval és nádcukorral kombinálva.

Termékeny, vulkanikus talajon termesztik a fenséges Irazú vulkán alatt. A San Marcos de Tarrazú régióból származik, és nemcsak kiváló minőséggel, hanem érdekes történelemmel is büszkélkedhet, amely már 1821-ben elkezdődött.

Felismerve a kávétermesztésben rejlő lehetőségeket, a Costa Rica-i kormány kávémagokat osztott szét ingyenesen, így ösztönözve a fiatal családokat a kávéfák termesztésére, mely a kávét "nemzeti sportággá" alakította. Ennek a stratégiának köszönhetően ma olyan kávét kóstolhatunk, amely gazdálkodók generációinak eredménye, akik elkötelezettek az egyedi kávétermesztés iránt.

Full City árnyalatra pörköljük, ennek köszönhetően a kávé közepesen erős, kiegyensúlyozott ízű testet kapott, melyben a tejcsokoládé, a friss trópusi gyümölcsök és a nádcukor édes jegyei dominálnak. Enyhén kesernyés, narancshéjra emlékeztető utóíze minden korttyal egy kellemes befejezést kínál.

A kávéfákat 1300-1800 méteres tengerszint feletti magasságban termesztik, ahol a vulkanikus talaj és a tökéletes tarrazúi mikroklíma hozzájárul a cseresznye lassú beéréséhez, ami biztosítja az ízek gazdagságát és összetettségét. Ennek a kávénak a szemeit kézzel szüretelik, és gondosan válogatják, így biztosítva, hogy a régió legjobb darabjai kerüljenek a csészékbe.

Élvezze ki Costa Rica-i kávénkat, és hagyja magát elragadni gazdag ízprofiljával, amely nemcsak a termesztés egyedi körülményeit tükrözi, hanem azt a mély hagyományt és szenvedélyt is, amely szorosan összefügg a Costa Rica-i kávétermesztéssel.

100 % Arabika kávé
Pörkölés árnyalata: Full City
Csomagolás: 200 g (szemes kávé)Ár (ÁFÁ-t tartalmaz)

2830 Ft
Mennyiség:
Doprava zadarmo

Ingyenes kézbesítés 16000 Ft
feletti megrendelés esetén

5% kedvezmény minden kávéra regisztrált vásárlóknak!

Elérhetőség: Raktáron
Pörkölés: 19.07.2024
Elkészítését ajánljuk: Eszpresszó,Mokka
Megpörkölve és megrendelve: 683x

A kávé jellemzői

Test
Keserűség
Savasság
Édesség

Ízvilág

A kávé teste közepesen erős, édes. Ízében a friss trópusi gyümölcsök édes tónusai dominálnak tejcsokoládéval és nádcukorral kombinálva. Lecsengése enyhén keserű, a narancshéj ízére emlékeztet. 

Származási hely

A kávécserjéket az ország nyugati részén, San Marcos de Tarrazú térségben vulkanikus talajon termesztik 1300-1800 m tengerszint feletti magasságban. A kávécseresznyéket nedves módszerrel dolgozzák fel, majd napon szárítják. Kézi szüret és válogatás.

További információk

Régió: San Marcos de Tarrazú

Farm: a környék kistermelői

Feldolgozó állomás: La Pastora

Variáns: Caturra / Catuai

Feldolgozás: Nedves, napon szárítva

Magasság: 1300-1800 m tengerszint feletti magasságban

Többet a kosztarikai kávéról ebben a cikkünkben olvashat.Értékelések

Értékelések
3 értékelés Értékelés hozzáadása
    Egyszerűen zseniális!
    Kellemes, príma ár-érték arány!
    Nem vagyok kávé szakértő, de ez a kávé nagyon ízlett!!!
Copyright © 2011 - 2024 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

Regisztráljon és vásároljon kedvezménnyel!

Regisztrálok!