Ízében minimális savassággal, a csokoládé és karamell tónusai dominálnak, mely a szárított fügére emlékeztet.
A Kolumbiából származó kávé az egész világon közkedvelt a kávéfogyasztók körében kiegyensúlyozott, kitűnő ízének és teljes aromájának köszönhetően. Zamatos kávé, amely a nap folyamán bármikor fogyasztható.
100 % Arabika kávé
Pörkölés árnyalata: Full City
Csomagolás: 200 g (szemes kávé)
A kávé teste hatalmas és erős. Ízében, minimális savassággal, nehéz csokoládé tónusok dominálnak. Mindez a szárított fügére emlékeztet. Lecsengése keserű és intenzív.
A Castillo variánsú kávécserjéket a nyugati Andokban, Risaralda térségben vulkanikus talajon termesztik 1300-1400 m tengerszint feletti magasságban. A kávécseresznyéket nedves módszerrel dolgozzák fel, majd napon szárítják. Kézi szüret és válogatás.
Régió: La Celia, Risaralda
Farm: a környék kistermelői
Feldolgozó állomás: Trilladora Santa Teresita
Variáns: Castillo
Feldolgozás: Nedves, napon szárítva
Magasság: 1300-1400 m tengerszint feletti magasságban
Többet a kolumbiai kávéról ebben a cikkünkben olvashat.