Ízében, minimális savassággal, nehéz csokoládés és kakaós tónusok dominálnak.
A Nikaraguából származó kávé világszerte kedvelt a kávéfogyasztók körében, ami kiegyensúlyozott, édes ízének köszönhető. Napközben is bármikor fogyasztható.
100 % Arabika kávé
Pörkölés árnyalata: Full City
Csomagolás: 200 g (szemes kávé)
A kávé aromája nagyon erős, csokoládés. Ízében, minimális savassággal, nehéz csokoládés és kakaós tónusok dominálnak. Lecsengése szintén csokoládés jellegű, amely rövid, de intenzív.
A kávécserjéket Jinotega térségében elhelyezkedő vulkanikus talajon termesztik 1600-2000 m tengerszint feletti magasságban. A kávécseresznyéket nedves módszerrel dolgozzák fel, majd napon szárítják. Kézi szüret és válogatás.
Régió: Jinotega
Farm: Aldea COOP - kistermelők egyesülete
Variáns: Caturra, Catuai
Feldolgozás: Nedves, napon szárítva
Magasság: 1600-2000m tengerszint feletti magasságban
Többet a nicaraguai kávéról ebben a cikkünkben olvashat.
Egy gyors regisztrációt követően 5% klubtagi kedvezménnyel vásárolhatja kávéinkat!
Regisztrálok!