Coffeein Menü
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft feletti megrendelés esetén

Nagykereskedelem

  Tanácsra van szüksége?

  Kövessen minket

  Miért mi?

  Miért érdemes nálunk vásárolni

  Immár 11 éve vagyunk jelen a kávépiacon. Ez idő alatt minőségi kávéval foglalkozó pörkölőnk remek kapcsolatokat alakított ki partnereivel, a farmerekkel és a vásárlókkal egyaránt. A COFFEEIN kávéit több ezer háztartásában fogyasztják. Amellett, hogy a kávé szerelmesei vagyunk, a minőséget is felettébb fontosnak tartjuk. Miért is gondoljuk úgy, hogy legalább egyszer mindenkinek meg kell kóstolnia a mi kávénkat?

  MINŐSÉG

  Ez a gyakran ismételt kifejezés szinte zúdul ránk a különböző reklámokból. Hogy nekünk mit jelent a minőség? Elsősorban azon szakemberek kvalitásait, akik a pörkölőnk mögött állnak. 11 éve foglalkozunk kávéval, ez cégünk egyedüli tevékenysége. A kávéval ébredünk, dolgozunk és fekszünk az év 365 napján.

  A minőség a kávészemekre is vonatkozik, hiszen a kávét megbízható szállítóktól és kistermelőktől vásároljuk, a minőség ellenőrzése szigorú, többlépcsős folyamat. Kínálatunkban csak olyan kávé található, amelyért 100%-os garanciát vállalunk. Kávéink minőségét az angliai great taste awards versenyen több aranyéremmel díjazták.

  Svetovo oceňované pražiareň

  FRISSESSÉG

  Pörkölőnk alfája és omegája a friss zöld és pörkölt kávé. Ez a cégünk alapelve, a kávé kiválasztásának egyik legfontosabb ismérve. A termelőktől kizárólag a legfrissebb termést vásároljuk fel, majd a kávét hetente kis adagokban pörköljük. Az e-shopunkból vásárolt kávékon feltüntetjük a pörkölés dátumát, vagyis minden alkalommal pontosan tudják, mennyire friss a termék.

  Svetovo oceňované pražiareň

  ÖKOLÓGIA

  Nagyon igyekszünk, hogy tevékenységünk következményeként a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyjuk. Évente több mint 10 ezer megrendelést intézünk, ami kb. 100 ezer csomag kávét jelent. Ezért minden küldeményt újrahasznosított csomagolóanyagba csomagolunk. A kartonpapír, a dobozok töltőanyaga, a ragasztószalag mind-mind újrahasznosított papírból készül.

  Propagációs anyagainkat és címkéinket különleges, kávéhulladékból készült papírra nyomtatjuk. Ez azonban nem minden. Folyamatosan optimalizáljuk a gyártási folyamatot, és terveink szerint 2023-ban a pörkölde elektromos áramát teljes egészében napenergiából fogjuk nyerni. Hamarosan beszerzünk egy új pörkölőgépet is, melynek CO2 kibocsátása mintegy 80%-kal alacsonyabb lesz az eddiginél.

  Svetovo oceňované pražiareň

  TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

  Mit jelent számunkra a gyakorlatban a társadalmi felelősségvállalás? A kávéláncolat legfontosabb láncszeme a farmer. Ő ülteti el a kávécserjét, gondoskodik a növényekről, betakarítja a termést, majd feldolgozza és elküldi a kávépörkölőbe. A termelők nélkül nem lenne kávé. Ezért bevételünk bizonyos részét igyekszünk visszajuttatni a farmereknek. Nemcsak közvetlenül a kávé árának formájában, hanem őket támogató projektek révén is. Hozzájárultunk például egy ugandai feldolgozó állomás létrejöttéhez vagy egy hondurasi farm kibővítéséhez is. Az ehhez hasonló projektek bennünket is feltöltenek, ezért szívesen veszünk részt bennük.

  Svetovo oceňované pražiareň

  SZOLGÁLTATÁSOK

  Keményen dolgozunk azért, hogy a frissen pörkölt kávé mihamarabb az Önök otthonába érkezhessen. A pörkölő munkatársai remek összmunkájának eredményeképp a megrendeléseket általában 24 órán belül kiszállítjuk.

  Természetesen mi sem vagyunk tökéletesek, aki dolgozik, az hibázik. Úgy vélem, a minden igényt kielégítő szolgáltatások egyik ismérve az esetleges reklamációk gyors és megbízható megoldása. Épp ezért bármilyen megjegyzésük is akad, osszák meg velünk az info@coffeein.hu e-mail címen.

  Svetovo oceňované pražiareň

  JÖVŐKÉP

  Amikor létrehoztam a kávépörkölőt, volt egy nagyon határozott célom. Piacra dobni egy minőségi kávét, melyet a pörkölés után rövid időn belül el tudunk juttatni a vásárlóinkhoz. Az évek alatt sikerült kiépíteni egy olyan céget, melynek munkatársaival ezt a célt sikerül nap mint nap elérni.

  A COFFEEIN-nél folytonosan és fáradhatatlanul keressük azokat az egyedi kávékat, melyek segítenek megkülönböztetni a mi pörkölőnket a többitől. Kóstolunk, keresünk, és ha rátalálunk egy különlegességre, azonnal besoroljuk a kínálatunkba.

  A farmerekkel igyekszünk személyes, jó kapcsolatokat kiépíteni és azokat ápolni. Ellátogatunk a farmjaikra, ennek köszönhetően több ismeretet szerzünk a minőségi kávékról és azok útjáról egészen a csészéig. Ez a véget nem érő hajsza a tökéletes kávé után visz minket előre, utunk során a világ legjobb kávéit kóstolhatjuk meg. Megtisztel bennünket, ha Ön is csatlakozik hozzánk.

  Copyright © 2011 - 2024 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
  E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

  Regisztráljon és vásároljon kedvezménnyel!

  Regisztrálok!