Ingyenes kézbesítés
15 000 Ft feletti megrendelés esetén

Legyen Ön is tagja klubunknak,
amelyben számos előnyben részesül.

  • Mindig friss információk
  • Rendkívüli kedvezmények
  • Kedvezmények partnereinknél
  • Kávéról szóló könyvek
REGISZTRÁCIÓ

Miért mi?

 Miért vásároljanak COFFEEIN kávét?

Frissen pörkölt kávék

Ha csak egy okot említhetnénk, az a pörkölt szemes kávé frissessége lenne. Kávéinkat minden héten kis mennyiségben pörköljük, ezzel megakadályozzuk azt, hogy raktáraink túlzsúfoltak legyenek, és a kávé elveszítse az illatát, aromáját. Minden kávé pörkölésének ideje megtalálható oldalunkon az adott szemes kávé leírásánál és természetesen a csomagoláson is – így pontosan lehet tudni, hogy mikor pörköltük azt.

legjobb minőségű kávészemek a világ minden tájáról

Vásárláskor ügyelünk arra, hogy a legjobb minőségű szemes kávékat vásároljuk a termelőktől. Csak színvonalas és egészséges kávészemeket vásárolunk és forgalmazunk kávé webshopunkban.

Különböző frissen pörkölt szemes kávéválogatásokat kínálunk Brazíliából, Kolumbiából, Etiópiából, Indiából és más nevezetes kávétermelő országokból. Folyamatosan készítünk saját kávékeverékeket is. Ilyen a COFFEEIN Elite is, mely ma az egyik legkeresettebb termék kávé webshopunkban.

Ökológiai hozzáállásunk

Termékeink csomagolása környezetbarát anyagokból készült, újrahasznosított papír felhasználásával. Földünk ajándékot adott számunkra kávé formájában, ezért mi hálával tartozunk neki.

Gondos csomagolás

Pörkölés után a kávészemeket alaposan ellenőrizzük, majd kézzel csomagoljuk be. Ennek köszönhetően a csomagokba nem jutnak összetört vagy nem jól pörkölt szemek, amelyek ronthatják a friss kávé ízét.