Coffeein Menü
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft feletti megrendelés esetén
← vissza

Pápua Új-Guinea Sigri (200 g, arabica szemes kávé)

Aszalt gyümölcs, szegfűszeg és vörös szőlő finom savassága. Csokis utóíz.

Ez az egyedülálló kávé a világ legtávolabbi zugaiból származik. A Waghi-völgy 1600 méteres magasságban történő termesztésének és a helyi erdők sajátos körülményeinek köszönhetően ez a kávé felejthetetlen ízélményt nyújt.

A kávét nedves eljárással dolgozzák fel, és 24 órán át fermentálják, ami kiemeli egyedi karakterét, tele finom savakkal, aszalt gyümölcsök, szegfűszeg és vörös szőlő aromájával. Lágy csokoládéra emlékeztető utóízével ez a kávé ellenállhatatlan választás a nem mindennapi ízek szerelmeseinek.

Fontos szempont a forrása – a termelés akár 75%-a olyan kistermelőktől származik, akik nehéz körülmények között, kézzel takarítják be a termést az erdők mélyén. Minden bab a helyi gazdák kemény munkájának és elhivatottságának bizonyítéka, akik osztoznak eme exkluzív kávé előállításában.

A Full City pörkölés kiemeli az ízek gazdagságát és mélységét, így erőteljes testet hozván létre, fűszeres jegyekkel, amely minden kávéínyencet kiszolgál. Nem csak a régió helyi gazdáit támogatja ennek a kivételes kávénak minden kortyával, hanem egy felejthetetlen utazást is megélhet, tele egzotikus ízekkel és aromákkal.

100 % Arabika
Pörkölés árnyalata: Full City
Csomagolás: 200 g (szemes kávé)

Ár (ÁFÁ-t tartalmaz)

2920 Ft
Mennyiség:
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft
feletti megrendelés esetén

5% kedvezmény minden kávéra regisztrált vásárlóknak!
Elérhetőség: Raktáron
Pörkölés: 22.05.2024
Elkészítését ajánljuk: Eszpresszó,Mokka
Megpörkölve és megrendelve: 266x

A kávé jellemzői

Test
Keserűség
Savasság
Édesség

Ízvilág

Hatalmas testű. Csodálatos aromája, mely az őrlésnél teljesedik ki, már az elején elvarázsol. Ízében a földimogyoró édessége, a szárított gyümölcs, a piros szőlő, a szegfűszeg és a bor érezhető, melyeket borsos, erős lecsengés követ.

Származási hely

A kávécserjéket Waghi Valley térségben termesztik 1600 m tengerszint feletti magasságban. A kávécseresznyéket nedves módszerrel dolgozzák fel. Az ültetvények mélyen az őserdőben találhatóak. A kávészemek csodálatosan egyenletesek.

További információk

Régió: Waghi Valley
Farm: a  környék kistermelői
Feldolgozó állomás: Sigri
Variáns:  Typica
Feldolgozás: nedves (24órás fermentáció)
Magasság: 1600  m tengerszint feletti magasságban

Értékelések

Értékelések
1 értékelés Értékelés hozzáadása
    Alacsonyabb hőfokon nagyon édes, sűrű,és nagyon komplex eszpresszó készíthető belőle.
Copyright © 2011 - 2024 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

Regisztráljon és vásároljon kedvezménnyel!

Regisztrálok!