Coffeein Menü
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft feletti megrendelés esetén

Nagykereskedelem

  Tanácsra van szüksége?

  Kövessen minket

  Kézbesítés és fizetés

  Milyen kézbesítési mód választható online kávé rendeléshez?

  GLS futárszolgálat (1300 FT)

  Kávérendelését a GLS futárszolgálat juttatja el Önhöz, méghozzá (munkanapokon) 24 órán belül, a csomag feladásának pillanatától. Ebben az esetben a futár telefonon kapcsolatba lép Önnel, hogy egyeztesse a csomag átadásának helyét és időpontját. A futár a csomagot 9:00 – 18:00 óra között kézbesíti, ezért ajánljuk, hogy a munkahelyére szállíttassa a csomagot. 16 000 HUF feletti megrendelés esetén a kézbesítés ingyenes.

  PACKETA -átvevőhelyek (1300 FT)

  Megrendelését az Ön által kiválasztott PACKETA átvevőhelyen tudja személyesen átvenni 2 munkanapon belül a feladást követően. A csomag átvevőhelyre érkezéséről a PACKETA e-mailben és/vagy SMS-ben értesíti.16 000 HUF feletti megrendelés esetén a kézbesítés ingyenes.

  Milyen fizetési lehetőségek állnak a rendelkezésére?

  Utánvételes fizetés /díjmentes/

  A megrendelt áruért átvételkor fog fizetni. Utánvétes fizetés esetén nem számolunk fel plusz költséget.

  Fizetés átutalással /díjmentes/

  A megrendelt áruért előre fizet bankszámlára való átutalással. Ebben az esetben az árut a vételár bankszámlánkra történő jóváírása után küldjük. Megrendelését online bankkártyával is ki tudja fizetni a stripe fizetési kapun keresztül.

  Bankkártyás fizetés Barionnal /díjmentes/

  A megrendelt áruért online, bankkártyával fizet. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

  Milyen gyorsan kézbesítjük rendelését?

  Rendelését munkanapokon a következő munkanapra / 24 órán belül küldjük ki. Abban az esetben, ha valamelyik termékünk nincsen raktáron, a szállítás eltarthat 2-3 napig.

   

   

   

  Copyright © 2011 - 2024 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
  E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

  Regisztráljon és vásároljon kedvezménnyel!

  Regisztrálok!