Coffeein Menü
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft feletti megrendelés esetén

Kövessen minket

Kézbesítés és fizetés

Milyen kézbesítési mód választható online kávé rendeléshez?

GLS futárszolgálat (1160 FT)

Kávérendelését a GLS futárszolgálat juttatja el Önhöz, méghozzá (munkanapokon) 24 órán belül, a csomag feladásának pillanatától. Ebben az esetben a futár telefonon kapcsolatba lép Önnel, hogy egyeztesse a csomag átadásának helyét és időpontját. A futár a csomagot 9:00 – 18:00 óra között kézbesíti, ezért ajánljuk, hogy a munkahelyére szállíttassa a csomagot.

 

Milyen fizetési lehetőségek állnak a rendelkezésére?

Utánvételes fizetés /díjmentes/

A megrendelt áruért átvételkor fog fizetni.

Fizetés átutalással /díjmentes/

A megrendelt áruért előre fizet bankszámlára való átutalással. Ebben az esetben az árut a vételár bankszámlánkra történő jóváírása után küldjük. Megrendelését online bankkártyával is ki tudja fizetni a stripe fizetési kapun keresztül.

Bankkártyás fizetés Barionnal /díjmentes/

A megrendelt áruért online, bankkártyával fizet. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

 

Copyright © 2011 - 2024 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

Regisztráljon és vásároljon kedvezménnyel!

Regisztrálok!