Coffeein Menü
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft feletti megrendelés esetén

Nagykereskedelem

  Tanácsra van szüksége?

  Kövessen minket

  COFFEEIN klub

  Mit jelent a Coffeein.hu vásárlók klubja?

  Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy nálunk vásárol, függetlenül attól, hogy milyen gyakran és milyen mennyiségben. És ez nemcsak egy (marketing) kifejezés. A Coffeein vásárlók klubjának minden tagja 5%-os árkedvezményben részesül kávé webshopunkon történő vásárlása esetén. (nem érvényes a már leszállított termékekre). Ez annyit jelent, ha már tagja a klubunknak, minél többet vásárol nálunk, annál többet spórolhat. Így szeretnénk kifejezni hálánkat visszatérő vásárlóinknak.

  Attól függetlenül, hogy Ön tagja-e a klubunknak, egyenlő bánásmódban fog részesülni, mint klubtagjaink – szakmailag és emberileg is.

   

  Hogy lehet tagja a Coffeein.hu vásárlók klubjának?

  A Coffeein.hu vásárlók klubjának bárki tagja lehet, aki regisztrálja magát kávé webshopunkban és így ügyfélszámlát hoz létre. A regisztráció akkor lehetséges, ha rákattint a „REGISZTRÁCIÓ” menüpontra, amely e-shopunk oldalán a jobb felső sarokban található (a „BEJELENTKEZÉS” menüpont mellett). Itt kitölti a szükséges adatokat, majd rákattint a narancssárga színű „ELKÜLDENI” gombra. Ezután e–mailben értesítjük Önt a regisztráció sikerességéről. Ez a folyamat nem tart tovább 2 percnél.

   

  Milyen előnyökben részesülnek a klub tagjai?

  Azon kívül, hogy 5%-os árkedvezményben részesül szemes kávé rendelés esetén, e-mailen keresztül az elsők között értesítjük akcióinkról és kedvezményeinkről. Emellett azzal, hogy regisztrál, ügyfélszámlát hoz létre, melyben tárolva lesznek adatai, így az ismételt vásárlásnál nem szükséges újra megadni őket, de természetesen lehetősége lesz bármelyik adatot bármikor megváltoztatni.

   

  Mikor jelenik meg számomra az 5 %-os árkedvezmény?

  Amint regisztrál és bejelentkezik az ügyfélszámlára, termékeink árai 5%-os árkedvezménnyel fognak megjelenni Önnek. (belépni a „BEJELENTKEZÉS” menüponton keresztül lehet, amely szemes kávé webáruházunk oldalán található, a jobb felső sarokban). Bejelentkezni az Ön által megadott e-mail cím és jelszó segítségével lehetséges, melyeket a regisztráció során adott meg, és amelyet e-mailen keresztül visszaigazoltunk. Ezeket a bejelentkezési adatokat bármikor megváltoztathatja.

  Megjegyzés: Az 5%-os árkedvezmény a kávékra vonatkozik.

  Bizonyára tudják, hogy nem könnyű feladat igazán (friss, finom…) minőségi szemes kávét szerezni az üzletekben. A Coffeein.hu kávé webshopban csak és kizárólag magas színvonalú frissen pörkölt szemes kávékat kínálunk. Miért gondoljuk, hogy a mi frissen pörkölt kávéink jobbak, mint a más üzletekben található kávék? A következő részben, kérjük, olvassa el azt a 4 okot, amiért azon a véleményen vagyunk, hogy mi kínáljuk a legjobb szemes kávékat!

  Copyright © 2011 - 2024 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
  E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

  Regisztráljon és vásároljon kedvezménnyel!

  Regisztrálok!