Menü
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft feletti megrendelés esetén

Tanácsadás kávéházak számára

Hogyan dolgozunk?

Kávézója szíve a kávéfőző, a vére pedig, amely ellátja az egész testet tápanyaggal (friss kávéval), az Ön munkatársai.

Az az ember, aki vérszegénységben szenved, lassú és nem tud 100%-osan működni. Ugyanez érvényes egy kávézóra is, amelyben szakszerűtlen személyzet dolgozik. Ezért személyzetét megtanítjuk, hogyan kell elkészíteni és felszolgálni a tökéletes eszpresszó, cappuccino, latte macchiato és másfajta kávékat. Megtanítjuk a latte art technikát (rajzolás a tejeskávéba), hogy az Önöknél felszolgált kávé örömet okozzon vendégei érzékeinek.

Megtanítjuk, hogyan kell kezelni a kávéfőzőt és a kávéőrlőt, mikor és hol kell tisztítani, fenntartani és úgy beállítani, hogy bármikor tökéletes friss kávét készítsenek.

Segítséget tudunk nyújtani az itallap összeállításánál is, hogy tudja, miről ne feledkezzen meg. Szintén szívesen segítünk kávézójának forgalmazási (marketing) támogatásával szociális hálózatainkon és különböző rendezvényeken (kávé degusztáció) keresztül.

Tanácsadásunk keretén belül eláruljuk Önnek a mi kávé know- how - unkat. Készek vagyunk átadni Önnek minden tapasztalatunkat a kávéról, a vállalkozásról, és megtanítjuk Önt és személyzetét a kávé kitűnő elkészítésére, amivel lenyűgözheti vendégeiket.

És mi van az árral?

Abban az esetben, ha Ön úgy dönt, hogy vásárolni fogja a COFFEEIN frissen pörkölt kávénkat ingyenes tanácsadással látjuk el. Mivel azt szeretnénk, hogy minden, kávézóban kínált frissen pörkölt kávénk színvonalasan legyen felszolgálva, szorosan együttműködünk a kávézókkal a megnyitás után is.

Felkeltettük a figyelmét?

Ha felkeltettük az érdeklődését és szeretne velünk együttműködni tanácsadás formájában, kávégép bérléssel kapcsolatban, vagy a kávénk vásárlásán gondolkodik, netán valami nem teljesen világos az Ön számára, ne késlekedjen, és lépjen velünk kapcsolatba a következő e-mail címen: info@coffeein.hu, a +421907444971- es telefonszámon (Szabó Péter tulajdonos, barista) vagy a következő űrlap segítségével.

Copyright © 2011 - 2023 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.