Coffeein Menü
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft feletti megrendelés esetén
← vissza

El Salvador Santa Ana (200g arabica szemes kávé)

Édes, karamelles íz a tejcsokoládé és dió aláfestésében. Nagyszerű kávé eszpresszóhoz.

A Santa Ana vulkántól délre fekvő, termékeny vulkanikus talajokon termesztett kávé összetéveszthetetlen ízt kínál, amely a hegyvidéki terep, az enyhe éghajlat és a gazdag vulkánikus talaj kombinációjának eredménye.

A Bourbon fajta magas cukortartalmáról és finom ízárnyalatairól ismert. Ezt a kávét Full City árnyalatúra pörköljük, ami kiemeli természetes édességét és összetettségét. A kávé közepes testet kínál, lágy karamell és diós felhanggal, amelyet tejcsokoládé egészít ki, így ideális választás egy csésze eszpresszó elkészítéséhez.

Az El Salvador Santa Ana kávé nem csak az ízről szól. Az El Salvadort sújtó polgárháború utáni kitartás és újjászületés története. Az ottani kávétermelés gyökerei egészen a 19. századig nyúlnak vissza, és a helyi gazdálkodók szenvedélyének és elszántságának köszönhetően a kávé ismét a gazdaság alappillére lett, és számos Cup of Excellence díjat nyert.

A kávészemeket kézzel gyűjtik és nedves módszerrel dolgozzák fel, majd napon szárítják. A kávét 1400-1600 méteres tengerszint feletti magasságban termesztik, ami megadja a kávébabnak az ideális növekedési feltételeket.


100 % Arabika kávé
Pörkölés árnyalata: Full City
Csomagolás: 200 g (szemes kávé)

Ár (ÁFÁ-t tartalmaz)

2830 Ft
Mennyiség:
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft
feletti megrendelés esetén

5% kedvezmény minden kávéra regisztrált vásárlóknak!
Elérhetőség: Raktáron
Pörkölés: 22.05.2024
Elkészítését ajánljuk: Eszpresszó,Mokka
Megpörkölve és megrendelve: 359x

A kávé jellemzői

Test
Keserűség
Savasság
Édesség

Ízvilág

 A kávé teste közepesen erős, enyhén borsos. Ízében a szárított trópusi gyümölcs édes-savas tónusai dominálnak tejcsokoládéval, valamint a barack és a meggy édességével kombinálva. Lecsengése enyhén keserű, a narancshéj és a karamellizált nádcukor ízére emlékeztet.

Származási hely

 A kávécserjéket a Santa Ana vulkántól délre, Santa Ana térségben vulkanikus talajon termesztik 1400-1600 m tengerszint feletti magasságban. A kávécseresznyéket nedves módszerrel dolgozzák fel, majd napon szárítják. Kézi szüret és válogatás.

További információk

Régió: Palo de Campana, Santa Ana

Farm: San Jose La Cumbre

Feldolgozó állomás: San Jose

Variáns: Bourbon (sárga, piros)

Feldolgozás: Nedves, napon szárítva

Magasság: 1400-1600 m tengerszint feletti magasságban

 

Többet a salvadori kávéról ebben a cikkünkben olvashat.

 

 

Értékelések

Értékelések
2 értékelés Értékelés hozzáadása
    Első rendelésem volt coffeein.hu-ról , az összes vásárolt kávé pozitív csalódás. Csomagolás ,és a hozzá tartozó leírás ,a legjobban tetsző. Egyedüli hibának ,csak a zipzar nélküli csomagolás róható fel,így át kell rakni egy másik légmentesen zárható zacskóba.
    Nagyon szeretjük benne az intenzív gyümölcs ízt, melyben főként a barack dominál. Jó pár coffeein-es kávét kipróbáltunk és végül ez lett számunkra a favorit. :)
Copyright © 2011 - 2024 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

Regisztráljon és vásároljon kedvezménnyel!

Regisztrálok!