Coffeein Menü
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft feletti megrendelés esetén
← vissza

GOOD VIBES ONLY DARK-kávékeverék (200g arabica szemes kávé)

Újdonság

Gyümölcsös és édeskés ízvilág. Ez a GOOD VIBES ONLY DARK tavaszi kávé blendünk. Kiváló a gyümölcsös eszpresszó szerelmesei számára.

A GOOD VIBES ONLY nemcsak egy kávé, hanem egy gondolat, melyet szeretnénk széles körben elterjeszteni . Már néhány éve igyekszem e mottó alapján élni. Pozitívan gondolkodni és pozitív rezgéseket közvetíteni magam körül. Meggyőződésem, hogy gondolkodásunk nagy hatással van arra, ami az életünkben zajlik. Az agy egyaránt adó és vevő, ezért gondolkodásunk felelős azért, milyen is az életünk úgy általában.

Olyan ez, mint egy „voodoo“? Semmibe se kerül, ha kipróbálják. Gondolkodjanak pozitívan, hozzanak fényt a környezetükben élők számára. Meglátják, miként változik meg a világ Önök körül.

Ez a kávé a GVO gondolatának terjesztője, az új tavaszi kávékeverékünk. A keveréket úgy válogattuk és pörköltük, hogy szebbé tegye a tavaszi reggeleket és napokat. Ízvilága szikrázó, édes és gyümölcsös. Filteres kávé vagy gyümölcsös eszpresszó készítéséhez ajánljuk

100 % Arabika blend
Specialty grade kávé
Pörkölés árnyalata: City+
Csomagolás: 200 g (szemes kávé)

Ár (ÁFÁ-t tartalmaz)

4960 Ft
Mennyiség:
Doprava zadarmo

Ingyenes kézbesítés 16000 Ft
feletti megrendelés esetén

5% kedvezmény minden kávéra regisztrált vásárlóknak!

Elérhetőség: Raktáron
Pörkölés: 19.06.2024
Elkészítését ajánljuk: Eszpresszó,Mokka

A kávé jellemzői

Test
Keserűség
Savasság
Édesség

Ízvilág

Teste közepesen erős, teás és lédús. Aromájában az édes gyümölcsök széles skálája érezhető. Ízében szintén édes, gyümölcsös tónusok dominálnak mint az eper, nektarin, áfonya és ananász. Lecsengése enyhén kesernyés a karamell édes tónusaival és a narancshéj kesernyességével.

Származási hely

Az új tavaszi keverékünket 3 édes specialty kávé alkotja Etiópiából, Kenyából és Jávából. Az etióp és kenyai kávék nedves feldolgozáson estek át a jávai kávé pedig anaerob fermnetációval lett feldolgozva. Eme kombinációnak köszönhetően a kávékeveréknek édes és egyedi az ízvilága. Kézi szüret és válogatás, 2022.

Értékelések

Még nincs értékelés Értékelés hozzáadása
Copyright © 2011 - 2024 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

Regisztráljon és vásároljon kedvezménnyel!

Regisztrálok!