Coffeein Menü
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft feletti megrendelés esetén
← vissza

Urnex Cafiza 2 tisztítópor (566 g)

Az 566 g tömegű Urnex Cafiza 2 tisztítóport, amelyet kifejezetten eszpresszógépekhez terveztek. Ez a por nemcsak kávéházakban használatos, de ideális otthoni használatra is a kávé szerelmeseinek.

Az Urnex Cafiza 2 koncentrált formulája hatékonyan távolítja el a kávémaradványokat és az olajokat, amelyek felhalmozódnak a kávégépek fejében, szelepeiben és csöveiben. Ez az alapos tisztítási folyamat biztosítja, hogy készüléke optimális állapotban maradjon, és meghosszabbítja élettartamát.

A por használata egyszerű és hatékony. Csak töltse az ajánlott mennyiségű port a kávéfőző víztartályába, és hagyja, hogy a csomagoláson is megtalálható leírások szerint a szer működésbe jöjjön. Ily módon a szennyeződések gyorsan és hatékonyan eltávolíthatók, biztosítva, hogy minden csésze kávé tiszta és olyan ízű legyen, amilyennek lennie kell.

Az Urnex Cafiza 2 tisztítópor használata biztonságos, és nem hagy káros maradványokat, amelyek befolyásolhatnák a kávé ízét. Rendkívül hatékony formuláját úgy tervezték, hogy biztonságosan tisztítson anélkül, hogy károsítaná a kávéfőző belső alkatrészeit.

Az Urnex Cafiza 2 ezért nélkülözhetetlen tisztítószer mindazok számára, akik odafigyelnek a kávé minőségére és tisztaságára. Akár egy kávézó tulajdonosa, akár csak kávéimádó az otthona kényelmében, ez a tisztítópor segít abban, hogy kávéfőzőjét tökéletes állapotban tartsa. Az Urnex Cafiza 2-vel biztos lehet benne, hogy kávéja mindig olyan ízű lesz, amilyennek lennie kell.

Csomagolás: 566 gramm

Ár (ÁFÁ-t tartalmaz)

6195 Ft
Mennyiség:
Doprava zadarmo

Ingyenes kézbesítés 16000 Ft
feletti megrendelés esetén

5% kedvezmény minden kávéra regisztrált vásárlóknak!

Elérhetőség: Raktáron

Értékelések

Még nincs értékelés Értékelés hozzáadása
Copyright © 2011 - 2024 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

Regisztráljon és vásároljon kedvezménnyel!

Regisztrálok!