Coffeein Menü
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft feletti megrendelés esetén
← vissza

Motta kávé kiegyenlítő- coffee distributor

Felbecsülhetetlen értékű segítője minden olyan barista számára, aki értékeli a precizitást és a következetességet az eszpresszó elkészítésekor. Ez az innovatív eszköz forradalmasítja a kávéfőzési folyamatot, és nélkülözhetetlen kelléke minden kávézónak és kávéimádó háztartásnak.

HOGYAN MŰKÖDIK

Nagyon egyszerűen. Miután őrölt kávét öntött a kar fejébe, helyezze rá a szintezőt, és óvatosan fordítsa el 2-4-szer. A lényeg az, hogy nem kell a karra nyomást gyakorolni. A kiegyenlítő profilozott alja biztosítja a kávé minél egyenletesebb eloszlását. A szintező használata után nyomja le a kávét egy klasszikus tamperrel (tömörítővel), ez megakadályozza, hogy "alagutak" képződjenek a kávéban, és minden alkalommal egyenletes eszpresszót garantál.

A kiegyenlítő szilárd, kiváló minőségű rozsdamentes acélból és műanyagból készült. A felső része "Motta" logóval díszített.


Szélesség: 58 mm
Magasság: 100 mm
Anyag: rozsdamentes acél és műanyag
Szín: fekete

Ár (ÁFÁ-t tartalmaz)

16100 Ft
Mennyiség:
Elfogyott
Doprava zadarmo

Ingyenes kézbesítés 16000 Ft
feletti megrendelés esetén

5% kedvezmény minden kávéra regisztrált vásárlóknak!

Elérhetőség: Elfogyott

Értékelések

Még nincs értékelés Értékelés hozzáadása
Copyright © 2011 - 2024 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

Regisztráljon és vásároljon kedvezménnyel!

Regisztrálok!