Coffeein Menü
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft feletti megrendelés esetén
← vissza

COFFEEIN Italy – kávékeverék (1000g, 75% arabica, 25% robusta szemes kávé)

IGAZI OLASZ ESZPRESSZÓ

A kávé hatalmas, csokoládés testtel rendelkezik. Ízében az étcsokoládé és a kakaó dominálnak, melyek mellett érezhető egy csipetnyi fűszeres és füstös zamat is

Tisztában vagyunk vele, hogy nagyon sok kávéfogyasztó jobban szereti a kesernyésebb, csokoládés, nehezebb tónusokat és ezáltal a Moderna számukra ,,savanyú“. Ezért megalkottunk egy új keveréket azok számára, akik az olasz eszpresszó szerelmesei. Az Italy keverékünk a kínálatunkban található legsötétebbre pörkölt kávé. Ennek köszönhetően a savasság eltűnt és ízében a csokoládé és kakaó tónusai dominálnak.

Ám nem vagyunk barbárok, tehát nem olaj fürdőről van szó. A kávét úgy pörköljük sötétebbre, hogy ne következzen be pirolízis és a kávészemben megmaradjanak a cukrok. Nem kell attól tartaniuk, hogy a kávé zsíros. Úgy hangozhat mint egy klisé, de az Italy a modern sötét pörkölés.

Kiknek ajánljuk az Italy-t? Azoknak a kávéfogyasztóknak, akik a kesernyés kávét kedvelik. Ám az olasz kávékeverékekkel ellentétben az Italyt úgy pörköljük, hogy a keserű ízt a karamelizálódott sacharidok nyújtsák, ne pedig a megégett olajok, amelyek a túlpörkölés jelei.

Kinek nem ajánljuk az Italy-t? Azoknak a kávéfogyasztóknak, akik az Elit kávékeverékünket keserűnek tartják. Szintén nem ajánljuk a kávét filteres eszközökön keresztül elkészíteni (Aeropress, V60, Chemex).

75 % Arabika/ 25 % Robuszta
Eszpresszó keverék
Pörkölés árnyalata: Full City+
Csomagolás: 1000 g (szemes kávé)

Ár (ÁFÁ-t tartalmaz)

12720 Ft
Mennyiség:
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft
feletti megrendelés esetén

5% kedvezmény minden kávéra regisztrált vásárlóknak!
Elérhetőség: Raktáron
Pörkölés: 22.05.2024

A kávé jellemzői

Test
Keserűség
Savasság
Édesség

Ízvilág

A kávé hatalmas, csokoládés testtel rendelkezik. Ízében az étcsokoládé és a kakaó dominálnak, melyek mellett érezhető egy csipetnyi fűszeres és füstös zamat is, amely a robuszta jelenlétének köszönhető. Aciditása szinte nincs is. Lecsengése hasonlóan csokoládés szellemű, hosszú és intenzív.

Származási hely

A keveréket nedvesen feldolgozott közép-amerikai kávék és indiai robuszta alkotják. Az arabicát 50 %-ban Honduras Santa Rosa, 25%-ban pedig Nicaragua Jinotegaképviseli. A maradék 25%-ot a nedvesen feldolgozott India Kaapi Royal robuszta alkotja. Kézi szüret és válogatás

Értékelések

Még nincs értékelés Értékelés hozzáadása
Copyright © 2011 - 2024 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

Regisztráljon és vásároljon kedvezménnyel!

Regisztrálok!