Coffeein Menü
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft feletti megrendelés esetén
← vissza

Mexico Chiapas (1000g arabica szemes kávé)

Ízében a nádcukor, a tejcsokoládé és az étcsokoládé édes tónusai dominálnak.

Ez a kávé közvetlenül a Sierra Madre hegység szívében található Chiapas régióból származik, ahol a vulkanikus talaj és az ideális 1200-1600 méteres tengerszint feletti magasság tökéletes feltételeket teremt a kávéfák termesztéséhez. Ezeknek az egyedülálló körülményeknek köszönhetően a Mexico Chiapas különleges ízélményt kínál.

A kávét Full City árnyalatúra pörköljük, aminek köszönhetően közepes erősségű, szirupos testet kap, csodálatos édes jegyekkel. Ízében a cukornád és a dió édes árnyalatai érvényesülnek, kiegészítve a tej- és az étcsokoládéval, így ez az egyik legédesebb kávé a kínálatunkból.

Ez a kávé nem csak egy közönséges ital. Ez a büszkeség és a hagyomány története, amelyet a 18. század végén kezdtek írni Veracruzban. Ma a mexikói Chiapas, a farmerek örökségét és szenvedélyét képviseli, akik 12 államban, körülbelül 500.000 hektáron termelnek kávét. A termelés több mint felét megtartják maguknak.

Kóstoljon meg egy csésze mexikói kávét a Chiapas régióból, és hagyja, hogy elragadja az édes, karamelles íz a tejcsokoládé és dió lecsengésével. Tökéletes választás mindazok számára, akik egy mély, de édes kávéélményre vágynak, amely Mexikó szívébe juttatja őket.

100 % Arabika kávé
Pörkölés árnyalata: Full City
Csomagolás: 1000 g (szemes kávé)

Ár (ÁFÁ-t tartalmaz)

13700 Ft
Mennyiség:
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft
feletti megrendelés esetén

5% kedvezmény minden kávéra regisztrált vásárlóknak!
Elérhetőség: Raktáron
Pörkölés: 12.04.2024

A kávé jellemzői

Test
Keserűség
Savasság
Édesség

Ízvilág

A kávé testes íze közepesen erős, szörpös. Kínálatunkból ez a kávé a legédesebb kávék egyike. Ízében a nádcukor, a tejcsokoládé és az étcsokoládé édes tónusai dominálnak, melyeket édeskés diós lecsengés követ.

Származási hely

A kávécserjéket a Chiapas térségben elhelyezkedő Sierra Madre hegységben vulkanikus talajon termesztik 1200-1600 m tengerszint feletti magasságban. A kávécseresznyéket nedves módszerrel dolgozzák fel, majd napon szárítják. Kézi szüret és válogatás.

További információk

Régió: Chiapas - Sierra Madre
Farm: a környék kistermelői
Feldolgozó állomás: Chiapas
Variáns: Typica / Bourbon / Mundo Novo
Feldolgozás: Nedves, napon szárítva
Magasság: 1200-1600 m tengerszint feletti magasságban

Többet a mexikói kávéról ebben a cikkünkben olvashat.

Értékelések

Még nincs értékelés Értékelés hozzáadása
Copyright © 2011 - 2024 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

Regisztráljon és vásároljon kedvezménnyel!

Regisztrálok!