Ingyenes kézbesítés
16000 Ft feletti megrendelés esetén

Legyen Ön is tagja klubunknak,
amelyben számos előnyben részesül.

  • Mindig friss információk
  • Rendkívüli kedvezmények
  • Kedvezmények partnereinknél
  • Kávéról szóló könyvek
REGISZTRÁCIÓ

Szemes kávé rendelés

Minőségi szemes kávé rendeléshez a Coffeein.hu tökéletes választás. Soroljuk is, hogy miért:

  • A kávé a szenvedélyünk, az életünk, a hobbink… a mindenünk. Azért dolgozunk, hogy ezt a szeretetet, lelkesedést átragasszuk vásárlóinkra is.
  • Nálunk a frissesség az egyik legfontosabb szempont. Kávéinkat kis mennyiségben pörköljük, hogy ne legyen lehetőségük sokat állni a raktárban, és elveszíteni illatukat, aromájukat.
  • Másik nagyon fontos szempont a minőség. Figyelmesen válogatjuk a termelőket, akiktől vásárolunk, és a kávészemek kiválasztására is nagy gondot fordítunk.
  • A megfelelő csomagolás is nagyon jelentős tényező. Környezetbarát anyagból készült, újrahasznosított papírt használunk, és kézzel csomagolunk. Ügyelünk rá, hogy ne kerüljenek összetört vagy rosszul pörkölt szemek a dobozba.

Szemes kávé rendelés

Kézműves kávéinkat saját pörkölőnkben, Ipolyságban készítjük. Maximálisan ízletes és friss kávékat árulunk, melyeket hetente pörkölünk. Miután mi is igényes kávéfogyasztók vagyunk, nagyon fontos számunkra, hogy az általunk forgalmazott szemes kávékat elkészítve vásárlóink elégedettek legyenek.

Még nem kóstolta kávéinkat, és tanácstalan, melyik terméket vásárolja? Próbálja ki kávékeverékeinket, vagy egyszerűen csak válasszon egy kávét, aminek szimpatikus a leírása. Biztosan nem bánja meg!

Coffeein Klubunk tagjainak 5% kedvezményt adunk szemes kávé rendelés esetén, és rendszeresen értesítjük őket akcióinkról, újdonságainkról. Ha cégként rendel, kérhet egyei árajánlatot.

Kávéházak számára igény esetén nem csak a friss szemes kávékat szállítjuk, de akár kávégép beszerzésében is segítünk, és a személyzet képzésében is. Tanácsadással és folyamatos kapcsolattartással is állunk rendelkezésükre.

Vásárlóink és leendő vásárlóink bármilyen kávéval kapcsolatos kérdéssel fordulhatnak hozzánk. Szívesen segítünk akár a szemes kávékhoz (eredetük, ízük, elkészítésük módja stb.) köthető a kérdés, akár az alkalmazott eszközökről van szó: kávéfőző, daráló, őrlő kiválasztásához is nagyon szívesen adunk segítséget.

Ha még szükséges lenne pár érv mellettünk: webshopunkban több féle módon is fizethet, a megrendelt kávékat pedig pár nap alatt kiszállítjuk a GLS futárszolgálat segítségével.