Coffeein Menü
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft feletti megrendelés esetén
← vissza

Motta Bubinga fa nyelű tömörítő ( 58 mm)

Nemcsak praktikus eszköz, hanem minden barista elegáns kiegészítője is. Ez az 58 mm-es átmérőjű tömörítő ideális a szokásos eszpresszókarokhoz, 100 mm-es magasságának és 350 g-os súlyának köszönhetően pedig kényelmes és hatékony módot biztosít a kávé lenyomásához.

Fő jellemzője az ergonomikus Bubinga fa nyél. Ez a természetes anyag nem csak növeli az eszköz esztétikai értékét, hanem kényelmes és stabil tartást is biztosít munka közben. A Bubinga fa szilárdságáról és hosszú élettartamáról ismert, ezért ideális anyag a gyakran használt tartozékokhoz, például tamperhez.

A tamper rozsdamentes acél talpa kiváló minőségű anyagból készült, ami garantálja a tartósságát és hosszú élettartamát. Ezt az alapot úgy tervezték, hogy egyenletesen ossza el a nyomást a kávé tömörítése közben, ami kulcsfontosságú az ideális eszpresszóállag eléréséhez.

A Motta Bubinga kávé tömörítője nemcsak funkcionális eszköz, hanem gyöngyszem is, amely eleganciát és stílust kölcsönöz minden kávézónak vagy otthoni kávé rajongónak. Masszív felépítése és természetes anyagai olyan befektetéssé teszik, amely évekig használható.

Ezzel a tamperrel biztos lehet benne, hogy minden egyes csésze kávét pontosan és szakértelemmel készít el. A Motta Bubinga tömörítője ezért nemcsak praktikus eszköz, hanem a kávé iránti szenvedély kifejezése is, és annak bizonyítéka, hogy minden részlet fontos a tökéletes eredményhez.

Átmérő: 58 mm
Magasság: 100 mm
Tömeg: 350 g

Ár (ÁFÁ-t tartalmaz)

11970 Ft
Mennyiség:
Doprava zadarmo

Ingyenes kézbesítés 16000 Ft
feletti megrendelés esetén

5% kedvezmény minden kávéra regisztrált vásárlóknak!

Elérhetőség: Raktáron

Értékelések

Még nincs értékelés Értékelés hozzáadása
Copyright © 2011 - 2024 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

Regisztráljon és vásároljon kedvezménnyel!

Regisztrálok!