Coffeein Menü
Ingyenes kézbesítés 16000 Ft feletti megrendelés esetén
← vissza

Hario Drip digitális kávé mérleg stopperrel

Miért pont a Hario Drip mérleg? A válasz egyszerű: ha a kávé szerelmese, és törődik az elkészítés pontosságával, akkor ez a mérleg kötelező az Ön számára. A Hario Drip mérleget kifejezetten az alternatív kávéfőzési módszerekhez, csepegtetett kávékhoz tervezték, ahol nemcsak a tömeg, hanem az extrakciós idő mérése is fontos.

A mérleg beépített stopperórával van felszerelve, amelynek köszönhetően pontosan lemérheti az extrakciós időt. Ez a funkció felbecsülhetetlen értékű a kávéfőzési receptek és eljárások pontos követésénél, ami kiváló alternatív elkészítési módszereknél.

A mérleget két mellékelt (AAA) mikro ceruzaelem működteti. A maximális mérési tartomány 2000 gramm, ami több mint elegendő a normál háztartási használatra.


A súlymérés pontossága a növekvő súly alapján változik:
- 0-tól - 200 g–ig 0,1 g pontosság
- 200-tól – 500 g-ig 0,5 g pontosság
- 500-tól – 2000 g-ig 1g pontosság


A mérleg méretei 12 cm x 19 cm x 2,9 cm, ami azt jelenti, hogy nem sok helyet foglal el, és könnyen tárolható bármely konyhaszekrényben vagy polcon.

Összefoglalva, ha megbízható, pontos és stílusos mérleget keres kedvenc kávéjának elkészítéséhez, a Hario Drip mérleg a megfelelő választás. Nélkülözhetetlen asszisztens mindazok számára, akik állandó minőséget és tökéletes ízt szeretnének elérni minden egyes elkészített csésze kávénál.

A csomagolás 2 darab AAA elemet tartalmaz.
Méretek: 12 cm x 19 cm x 2,9 cm

Ár (ÁFÁ-t tartalmaz)

25940 Ft
Mennyiség:
Elfogyott
Doprava zadarmo

Ingyenes kézbesítés 16000 Ft
feletti megrendelés esetén

5% kedvezmény minden kávéra regisztrált vásárlóknak!

Elérhetőség: Elfogyott

Értékelések

Még nincs értékelés Értékelés hozzáadása

Ajánljuk

Copyright © 2011 - 2024 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

Regisztráljon és vásároljon kedvezménnyel!

Regisztrálok!