Ingyenes kézbesítés
16000 Ft feletti megrendelés esetén

Legyen Ön is tagja klubunknak,
amelyben számos előnyben részesül.

  • Mindig friss információk
  • Rendkívüli kedvezmények
  • Kedvezmények partnereinknél
  • Kávéról szóló könyvek
REGISZTRÁCIÓ

Hogyan tároljuk kávéinkat, miután összeállítottuk és megrendeltük a megfelelő szemes kávé válogatást

Amennyiben valaki nem jártas a kávékban, nem próbált ki még elég variációt, úgy számára talán nehezebb eldönteni azt, hogy szemes kávé rendelése esetén, melyikre essen a választása. A rendelést követően nem árt tisztázni azt sem, hogy miképpen és hol fogjuk tárolni a kávét, amennyiben szeretnénk, hogy az minél tovább megőrizze frissességét és aromáját.

Általános útmutatást megfogalmazni a kiválasztással kapcsolatban igen nehéz, hiszen mindenkinek egyéni preferenciái és ízlése van, a kávék terén is. A Coffeein-nél ezért is igyekszünk mindent megosztani az általunk kínált szemes kávékkal kapcsolatban, a kávétermesztő országoktól kezdve, ízvilágukig, és kellő részletességgel megfogalmazni minden kávénk leírását. Szeretnénk, hogy megrendelőink ezt követően egyszerűbben állíthassák össze kávéink közül azt a szemes kávé válogatást, amely legjobban tükrözi igényüket. Ez megfelelő iránymutatást adhat, és megkönnyítheti a választást olyanok számára is, akik még nem találták meg a számukra szimpatikus ízvilágot. Emellett kiváló megoldást jelenthet szemes kávé előfizetési lehetőségünk, amelyen keresztül minden hónapban különböző kávékat ízlelhetnek meg a minket választók és ily módon térképezhetik fel egyéni ízlésüket.

A nálunk kapható arabica és robusta kávék kiváló minőségét az általunk használt pörkölési eljárás is nagyban befolyásolja. A kínálatunkból megrendelt bármely szemes kávé válogatás, minden szempontból tükrözi munkánkat és szeretetünket a kávéval kapcsolatban. A kávéink mindig frissen pörköltek, így tárolásuk során is érdemes odafigyelni, hogy azok minél tovább képesek legyenek megőrizni frissességüket.

A szemes kávé rendelés során a gondosan kiválogatott kávémagokat, kézzel csomagolt, lezárt tasakokban juttatjuk el vásárlóinkhoz. Amennyiben van rá lehetőség, ezek kézhez vétele után igyekezzünk légmentesen lezárva tárolni őket! A tárolás szempontjából ezen kívül még fontos, hogy az minél hűvösebb, szárazabb és sötétebb helyen történjen. Próbáljuk úgy kezelni szemes kávé válogatásunkat, mint ahogyan azt borainkkal tennénk! Felejtsük el a hűtőt és a fagyasztót, hiszen azok akár még kávénk ízén is ronthatnak.

Ahhoz, hogy a rendelés után még sokáig élvezhessük azokat az ízeket, amelyeket az első pár csésze elfogyasztása után éreztünk, mindig figyeljünk oda kávénk optimális tárolására! Kellemes kávézást kívánunk!