Menü
Ingyenes kézbesítés 12000 Ft feletti megrendelés esetén
← vissza

Costa Rica - tasting pack (3x 100 g, világos pörkölés)

Újdonság

COSTA RICA SZETT, MINT MÉG SOHA

Egy Costa Rica-ból származó konténer, friss szüretelésű kávékkal érkezett Európába. Barátunknak, Annelise-nek van néhány farmer ismerőse Costa Ricában, akiktől kávét vásárol, és eladja azokat a hozzánk hasonló európai pörkölőknek.

12 kávémintát kaptunk tőle, és az eredeti terv az volt, hogy csak egy kávét választunk, de végül 3-at választottunk. A három kávé, amelyet kiválasztottunk, ízükben kimagaslóan jobbak voltak, mint a többi. Kár lett volna nem kínálatba helyezni őket.

Végül úgy döntöttünk, hogy együtt adjuk el őket, készletként. Mindegyiket más módszerrel dolgozták fel, egyediek és érdekesek, mind más-más ízélményt rejt magában.

A "további információ" részben teljes leírást talál a készlet minden kávéjáról.

100 % Arabika kávé
Specialty grade kávé
Pörkölés árnyalata: City
Csomagolás: 3x100 g (szemes kávé)

Ár (ÁFÁ-t tartalmaz)

8100 Ft
Mennyiség:
Ingyenes kézbesítés 12000 Ft
feletti megrendelés esetén

5% kedvezmény minden kávéra regisztrált vásárlóknak!
Elérhetőség: Raktáron
Pörkölés: 27.11.2023
Elkészítését ajánljuk: Filter

További információk

A KÉSZLET A KÖVETKEZŐ KÁVÉKAT TARTALMAZZA:

 

Don Alexis Ramirez – finca Los Campos

 

Don Alexis Ramirez a Los Campos Farm alapítója. Sok éven át tagja volt egy szövetkezetnek, ahol kávéját regionális kávékeverékekbe vegyítették. Tudta, hogy a kávéjában több van. Ezért 2015-ben úgy döntött, hogy függetlenné válik, és megépítette saját feldolgozó állomását.

 

Ízprofil: közepes erősségű gyümölcslétest, lédús trópusi gyümölcs, maracuja, ananász, karamell

 

RÉGIÓ: Los Santos

FARM: Los Campos

FARMER: Alexis Ramirez

VARIÁNS: 100% catuai

FELDOLGOZÁS: thermic aerob natural

MAGASSÁG: 1750 m tengerszint feletti magasság

Szüret: kézi 2023

 

Fernando és Angie Altmann - finca San Sebastian

 

Fernando és Angie, házaspár, fiatal farmerek, kik a legújabb trendek alapján termesztik kávéjukat. Fernando agronómus – agrármérnök, felesége Q grader, profi kávékóstoló. Tapasztalataik kombinálásával tökéletes kávét képesek termeszteni, kinyerve a termesztésből és feldolgozásból a maximális potenciált. Ezenkívül úttörők a Milenio F1 fajta – hibrid termesztésében. Ugyanezt az F1 variánst hoztuk tőlük, amelyet 2 különböző módszerrel dolgoztak fel.

 

Extended Natural – hosszan tartó száraz feldolgozás. A cseresznyéket 25 napig közvetlen napfényben és további 60 napig árnyékban szárították.

 

Ízprofil: robusztus test, pörkölt kakaóbab, fűszeres maracuja, citrusfélék, lédús trópusi gyümölcsök

 

Golden Honey – a szemeket betakarítás után kihámozzák, és közvetlen napsütésben 10 napig szárítják. Szárítás után további 30 napig pihennek az árnyékban.

 

Ízprofil: teatest, érett sárga dinnye, nektarin, karamell, fekete tea

 

RÉGIÓ: Naranjo

FARM: San Sebastian

FARMER: Fernando és Angie Altmann

VARIÁNS: Milenio F1 - hybrid

FELDOLGOZÁS: Honey és extended natural

MAGASSÁG: 1800 m tengerszint feletti magasság

Szüret: kézi 2023

Értékelések

Értékelések
Még nincs értékelés Értékelés hozzáadása
Copyright © 2011 - 2023 Minden jog fenntartva | Általános Üzleti Feltételek | GDPR | Cookies | Fő tér 2, 93601 Ipolyság | info@coffeein.hu | +36 70 213 7773
E-shop fejlesztés: kódolás és programozás - adwebs.sk, UX és dizajn - Roman Kováčik & DOUBLE ATELIER.

FEKETE NOVEMBER AKCIÓ

Jupíííííííí! Kávéra fel!