Ingyenes kézbesítés
15 000 Ft feletti megrendelés esetén
← vissza

Winter Blend-kávékeverék (200 g,szemes kávé)

Az idei winter blend elkészítésénél két szárazon feldolgozott kávét akartunk párosítani, és megalkotni egy ízvilágot, amely a mogyoróhoz és csokoládéba mártott vörösáfonyához hasonlít. Először frissen szüretelt brazíliai kávékat kóstoltunk, amelyek közül felfigyeltünk az Ype Amarelo kávéra. Egyből éreztük, hogy kiváló kávé, de hiányzik belőle valami, olyan karácsonyias hangulat. Ezért tovább folytattuk, és különböző szárazon feldolgozott etiópiai kávémintákat rendeltünk, amelyeket szintén becsületesen végigkóstoltunk /igen, tényleg az a munkánk, hogy kávézunk :D/. Az Etióp kávéminták közül a Bashasha farmól származó kávé elnyerte tetszésünket, benne pontosan megtalátuk azt, amit a Brazil kávéban hiányoltunk. Így eme két kiváló kávé párosításával megalkottuk a 2019-es winter blend szezonális kávékeverékünket.

FIGYELEM! A winter blend 2019 limitált, mivel a Brazil Ype Amarelo kávéból csupán 260kg van a raktárunkon. Miután elfogyott a fentiekben említett kávé, új winter blend kerül a kínálatunkba.

A winter blend kávékeverékünknél sajnos elfogytak a címkék. Ezért a tavalyi címkét rakjuk a csomagolásra, amelyen más kávé összetétel szerepel.A csomag azonban weboldalunkon megrendelt Brazil Ype Amarelo és Etiópia Bashasha kávékeveréket tartalmazza.

100 % Arabika
Speciality grade kávé
Pörkölés árnyalata: City plus
Csomagolás: 200 g (szemes kávé)

Elérhetőség: Raktáron
Pörkölés dátuma: 2020.01.20

A kávé jellemzői

Koffeintartalom
Krém
ízbeli gazdagság

Elkészítését ajánljuk

espresso moka chemex french hario

Ár (ÁFÁ-t tartalmaz)

2590 Ft
Mennyiség:
Ingyenes kézbesítés
15 000 Ft feletti megrendelés esetén

Ízvilág

Két édes speciality kávé segítségével megalkottunk egy egyedi kávékeveréket, amely
felmelegít a fagyos napokon. Közepes pörköléssel (City+) pörköljük, ami fokozza az édes
tónusokat, és kellőképpen csokoládés. A kávé teste hatalmas. Lecsengése nagyon édes és hosszú.

Származási hely

Ez a limitált szezonális kávékeverékünk 50% Brazil Ype Amarelo és 50% Ethiopia
Faris Bashasha kávékból tevődik össze. Mindkét kávét száraz módszerrel dolgozták fel. Kézi szüret és válogatás. Szüret: 2019.

Hozzászólások - Winter Blend-kávékeverék (200 g,szemes kávé)